Jim Bracke

De oprichter

mr. J.(Jim) T.R.J. Bracke

mr. J.(Jim) T.R.J. Bracke

Advocaat / oprichter

Over Jim Bracke

Bracke Advocatuur is een deskundig en goed geoutilleerde advocatenpraktijk in Den Haag en wordt gevoerd door mr. J.(Jim) T.R.J. Bracke die het kantoor in 2009 heeft opgericht. In 1997 heeft hij aan de Universiteit van Leiden zijn meester titel behaald, met als afstudeerrichting bedrijfsrecht.

Jim is sinds 2001 werkzaam als advocaat. Voordien heeft hij als jurist een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

Jim beschikt over zeer veel proceservaring en voert een algemene praktijk met specialisaties in het familierecht, arbeidsrecht, contractenrecht en huurrecht.

De werkwijze van Jim is erop gericht om tot het uiterste voor zijn cliënten te gaan, zonder uit het oog te verliezen om zo mogelijk het conflict tussen partijen op te lossen.

Bracke-Advocatuur adviseert en procedeert in uiteenlopende zaken en verleent zowel aan particulieren als bedrijven rechtsbijstand.

Jim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen & familierecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Huurrecht;
  • Algemene praktijk;

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bracke advocatuur beschikt niet over een stichting derdengelden.

Branche-organisatie

Lidmaatschappen

Bracke Advocatuur is lid van de volgende branche-organisaties: